Speciaal geselecteerde kazen worden langdurig, van 1 tot 3 jaar, natuurlijk gerijpt in een historisch kaaspakhuis van meer dan 100 jaar oud in Woerden. Waar het microklimaat, de natuurlijke variaties in temperatuur en luchtvochtigheid verantwoordelijk zijn voor de bijzonder ontwikkeling van de smaak, de geur en de textuur. De kazen worden met de hand gekeerd en gepoetst.
Een delicatesse kaas die diverse prijzen heeft gewonnen en wordt gebruikt in top restaurants.
Intense beklijvende smaak en geur met een zachte smeuïge textuur.Aroma's: licht romig, ziltig, aangenaam fruitig, nootachtig.
Ontwikkelde, krachtige en volle smaak en geur met fijne mineraalkristallen.Aroma's: chocolade, hazelnoot, karamel en houtachtig.
Uitzonderlijk complexe, diepe smaak en geur met gerijpte mineraalkristallen.Aroma's: cognac, walnoot, boter en gras.
Geschakeld met de rijping in het historische kaaspakhuis.
De omstandigheden in het historische kaaspakhuis worden gevolgd en geïmiteerd in een hiervoor speciaal gebouwde rijpingsruimten. Met vergelijkbare wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid worden de kazen gerijpt voor optimale smaak.
Smaak: zacht, boterachtig, romig, licht hout.Aroma's: room, boter, hout
Smaak: vol en romig met een lichte geitenkaassmaakAroma's: lichtzoet, met toetsen van walnoot en room.
Smaak: zachte, diepe en complexe smaak, een beetje romig met fijne kristalletjes, licht zurig.Aroma's: walnoot, hout, kruiden.